Dost Sohbet Odaları - Sohbetbaslar.Net - Sohbet Muhabbet Sitesi, Chat Odaları Mobil

Dost Sohbet Odaları

Dost Sohbet Odaları

Musty Azad     26-02-24     Genel     Dost Sohbet Odaları     660 Defa Okundu

Dost Sohbet Odaları

Sohbetbaslar chat sitemizin bugünkü başlığı dost sohbet odaları. Nerede olursanız olun tek tıkla katılım sağlayıp kesintisiz muhabbet edebileceğiniz sitemiz sizler için kuruldu. Göze hoş gelen tasarımı ve kolay kullanımı ile her yaştaki kullanıcıya hitap ediyoruz. Her geçen gün user sayısını çoğaltan ve tam bir dost hane yerine gelen sitemiz hızla yükseliyor. Yeni sohbet siteleri arasında yer almasına rağmen herkesin zihninde yere dinmeyi başardık. Bir çok mobil sürümü ile de teknolojiye ayak uydurduğumuzu söyleyebilirim. Ayrıca Andoirc uygulamasını indirerek sınırsız ve kesintisiz muhabbetlere katılabilirsiniz. Bunun dışında birde bilgisayar masa üstüne indirip kullanabileceğiniz programımızda var. Bu mirc programına Sohbetbaslar web sitemizin ana sayfasından erişebilirsiniz. Şimdi gelin dost sohbet odaları içinde sizleri neler bekliyor biraz buna değinelim.

Dost Sohbet Siteleri

Dostlarım sitemizde bir çok chat odaları var. Bu odalardan dilediğinizi tercih edip koyu sohbetlere dahil olabilirsiniz. Ayrıca irc sitemizin en güzel özelliklerinden biriside tabii ki canlı yayın yapan radyosu. Sohbet odalarında muhabbet ederken bırakın radyomuzda size eşlik etsin. Bir ülke, utanma duygusunu yitirmişlerle dolunca, sürgünler ülkesi olur. İnsanlar da ülke gibidir. Biz de bir dostumuzu yitirince hele ki burada ihanet veya güven sarsılması olursa, resmen yaşama sevincimizi yitiriyoruz. Sırf bu nedenlerden dolayı yapayalnız dolaşıyor bu çağın insanı. Çünkü birlikte yürüyecek kadar güvenmiyor kimse birbirine. Canlar, çok vefalı bir dostun elini tutarcasına sağ elimi sol elimin üstüne getirdim. Düşündüm ki hayat çok kısa ve zaman o kadar hızlı akıyor ki. Güvenim sarsılsa da, aldatılsam da, ihanete uğrasam da yine de ben insanlara güvenmeye devam edeceğim. Bunu bilmelisiniz ki dostlarım, sırf birisi sizin güveninizi sarstı diye ona kestiğiniz faturanın bedelini başkasına ödetmemelisiniz. Bu konuyla ilgili çok şeyler yazmak isterim.

Lakin konumuzun dışına çıkmayalım. 🙂

DostYeri Chat & Sohbet Kanalları

Dost chat odaları içinde yer almak çok kolay canlar. Hemen tarayıcına giriş yap. Ardından Dost chat siteleri, Dostyeri, Dosthane, Dostyerim, Dost mekanı vsvs. Buna benzer terimleri yazın. Daha sonra sitemizi bulup giriş yapın. Sitemiz sizden bir takma isim yani kullanıcı adı isteyecek. Bu alana belirlediğiniz ismi yazıp bağlan butonunu tıklamanız yeterli. Saniyeler içinde karşınıza odalar çıkacak bunlardan tercihinize göre giriş yapın ve bir selam vererek başlayın. Aradığınız dost, arkadaşlık, aşk burada. Peki dostum sen neredesin. 🙂
www.sohbetbaslar.net

Etiketler

Sende Paylaş:  Facebook    Tweet    Pinterest    Google+    Whatsapp  

Yorumlar (6 Yorum)

    Güzel dostluk arkadaşlık ve sohbet icin ,bekleriz… Güvenilir tek adres… 😊

    Ben bu kanalimiza her geldigimde daha bir güzelleşiyor daha bir başka bir hava veriyor insana sohbeti muzik i arkadaş liği kisacasi ben bu kanalimiza çok seviyorum sizde bize katılmak isterseniz http://www.sohbetbaslar.net gelin hepinizi bekleriz saygılarımla.

    Güzel arkadaşlık güzel dostluklar için sizleride aramızda görmek isteriz bu büyük ailemize sizleride bekleriz dj kadromuz muhteşem müzik ziyafeti eşliğinde güzel güvenilir bir adres istiyorsanız bekleriz… saygılarımla

    Ortami çok candan ve de samimi buldum. Özellikle GöLGe, DeathkiSS ve de BeNay`deki sıcak yaklaşım ve de ilgileri için çok teşekkür ederim. Çok kalabalık olup da; kimin ne dediğinin belli olmaması ya da kalitesiz sohbet yerine az, öz ve de saygılı muhabbetin dönmesinin daha sağlıklı ve de sunucunun kalıcılığında önemli bir etken olacağı kanaatindeyim. Başta yönetim olmak üzere; emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve de başarılarının devamını diliyorum.

    Yaa simartiyorsun beni ,hadi beni simartionda benay i neden simartiyorsun.ddd
    Teşekkürler bu arada hepsi çok güzel insanlar

    Dostluğun Arkadaşlığın Sohbetin Kalbi

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?



Arkadaşlık Siteleri

Arkadaşlık siteleri günümüzde binlerce insan tarafından ziyaret edilmektedir. Boş zamanlarını daha eğlenceli geçirmek isteyen insanların bir araya gelerek arkadaşlıklar kurduğu ortama siz de davetlisiniz. Hepinizi bekleriz!

Sosyal Medya

Sizde hemen takip edin!

© Copyright 2023 - Tüm hakları saklıdır. SohbetBaslar.Net (SadeceSen & Vera)

Referans Siteler: Sohbet Muhabbet