Özlem Sohbet - Sohbetbaslar.Net - Sohbet Muhabbet Sitesi, Chat Odaları Mobil

Özlem Sohbet

Özlem Sohbet

Musty Azad     27-02-24     Genel     Özlem Sohbet     456 Defa Okundu

Özlem Sohbet

Sohbetbaslar chat sitesinde bu gece özlem sohbet makalesini yazmak istedim. Özlem sohbet tek tıkla giriş yapıp muhabbet edebileceğiniz bir mekan. Dünyanın neresinde olursanız olun giriş yapıp kesintisiz ve sınırsız muhabbetlere dahil olabilirsiniz. Her gün sitemize katılan yüzlerce yeni kullanıcılar ile tanışabilirsiniz. Ayrıca tanıştığınız kullanıcılar ile hoş sohbet edip, arkadaş, dost hatta sevgili bile olabilirsiniz.

Özlem Sohbet Odaları

Özlem chat sitemiz içinde bir çok sohbet odaları mevcut. Bu harika chat odalardan dilediğinizi seçip koyu sohbetin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca muhabbet ederken de canlı yayın yapan radyomuzu dinleyebilirsiniz. Haydi hemen chat odalarında yer alın siz keyifli chat yaparken kendinizi müziğin ritmine kaptırın. Hasreti, özlemi ve vuslatı bu harika alanda yaşayın. Dostlarım, sevdiğini koklayarak öpenin, özlediğinde burnunun direği sızlarmış. Şuan konu özlemek olunca çok fena halde duygulandım. Olur biter, geçer gider. Ama canımı yaka yaka yutkunduğum şeyler var. Olup bitmeyen, gelip geçmeyen. Hele ki özlem biter mi dostlarım. O kadar kolay değildir bırakıp da gitmeler. Hele ki ardında doldurulması zor boşluklar bırakılmasaydı eğer. O kadar kolay değildir sevmeler de, hasretler de, özlemler de. Sanki yutkunsan gidecek, yutkunmasan öleceksin. Ben özlediğimde dostlarım sanki beynimin her kıvrımında cam kırıkları var. Ne düşünsem batıyor. Hiç birisinin güzel sözleri bile acıyı dindirmeye yetmiyor.

Özlem Chat Siteleri

Lakin sonra onu yani zalımın gızını hatırlıyorum. Birden zindanım aydınlanıyor. Kuşlar cıvıldıyor içimde. Yaşamak istiyorum. Yaşamak ve yeniden delicesine özlemek. Özlemek acıtıcı bir şeyde olsa da Rabbim bizi özlemek ve yeniden sevmek duygusundan mahrum etme. Farkındayım yine konu özlem chat sitesinden  bana döndü. Lakin dostlarım, ben de derdimi, hasretimi ve özlemlerimi burada yazarak hafifliyorum. Resmen bana terapi gibi geliyor. Tekrar konumuza geri dönersek. chat ve sohbet sitemizde yer almak bedava. Yani canlar chat yapmak günün yorgunluğundan ve stresinden sıyrılmak için hiç bir ücret ödemiyorsunuz. Ayrıca tamamen anonim kalabiliyorsunuz. Sitemizde en çok önemsediğimiz konu gizliliğe ve güvene verilen önem. Haydi dostlarım hemen tarayıcınıza cihaz fark etmeden www.sohbetbaslar.net yazın ve aramıza katılın. Bir dahaki makalemizde görüşmek dileğimle hoşça kalın.

Etiketler

Sende Paylaş:  Facebook    Tweet    Pinterest    Google+    Whatsapp  

Yorumlar (12 Yorum)

    Güzel platforma sizleride bekleriz cok guzel sohbet tam adresindesiniz

    Herkesin emeklerime yüreklerine sağlık yine çok güzel bir gün bin günlerden sohbetbaslar.net sohbetimize devamkeèeee..:)

    Güzel platforma sizleride bekleriz cok guzel sohbet tam adresindesiniz sohbetbaslar.net e bekliyoruz sizleri dostlar

    emeğinize sağlık

    Slm emeğine sağlık cok güzel bir sohbet muhabbet ortamı olusturduk sizlerde gelip görüp seweceginize eminiz anlatmak olmuyo gelin kendiniz gorun isteriz..

    gönlüm bir sevdanın peşine düşmüş , aklı yok fikri yok deli misali… ozlem sohbet yazdım ve bu site cıktı karsıma. girip bakayım dedim. tam özlem sohbete uygun bir şarkı müslüm gürses .. kaliteli yönetim ekibi, misafir perver userleri ile keyifli bir sohbet ortamına girdigimi anladım. daimi üye olacagımdan şüphem yok artık . Bizlere bu güzel ortamı sagladıgı için Sohbetbaslar.Net ailesine teşekkür ederiz : )

    Slm sizlere yazacağım çok şeyler var arkadaşlıkları dostlukları yönetimi anlatmak istiyorum ama düşündümki neden anlatayım ki sizler buyrun gelin sitemize bire bir tanışın sohbetin müziğin nasıl huzur verdiğini görün derim..

    Slm sizlere yazacağım çok şeyler var arkadaşlıkları dostlukları yönetimi anlatmak istiyorum ama düşündümki neden anlatayım ki sizler buyrun gelin sitemize bire bir tanışın sohbetin müziğin nasıl huzur verdiğini görün derim..

    Merhaba, Keyifli Sohbet Yeni Arkadaşlıkların Tek Adresi

    Merhabalar bazen sıkılır daralırız rastgele sohbet sitelerine gireriz amacımız kaliteli sohbet etmek sohbet ederken eğlenmek işte burası tam yeri.Yonetimi dj leri değerli arkadaşlarımızla kalitenin adresi.

    Müsaitsen şayet,seninle biraz kavuşmaya ihtiyacım var…
    Seni çok seviyorum Utkumm ♥️

    suana kadar girdim en elit en kaliteli ortam siz dostları bekleriz

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?



Arkadaşlık Siteleri

Arkadaşlık siteleri günümüzde binlerce insan tarafından ziyaret edilmektedir. Boş zamanlarını daha eğlenceli geçirmek isteyen insanların bir araya gelerek arkadaşlıklar kurduğu ortama siz de davetlisiniz. Hepinizi bekleriz!

Sosyal Medya

Sizde hemen takip edin!

© Copyright 2023 - Tüm hakları saklıdır. SohbetBaslar.Net (SadeceSen & Vera)

Referans Siteler: Sohbet Muhabbet