Evin Sohbet - Sohbetbaslar.Net - Sohbet Muhabbet Sitesi, Chat Odaları Mobil

Evin Sohbet

Evin Sohbet

Musty Azad     01-03-24     Sohbet Odaları     Evin Sohbet     374 Defa Okundu

Evin Sohbet

SohbetBaslar Evin Sohbet makalesine hoş geldiniz arkadaşlar. Her zamanki gibi soruyoruz, neden evin? Sohbet Muhabbet Siteleri içerisinde insanlar ne için gelir arkadaşlar? Muhabbet sohbet için, değil mi? Peki ya insan bir yeri benimsediği zaman mı orada muhabbet eder, insanlarla muhatap olur? Yoksa evinde hissetmediği zaman mı? İnsan kendini bir yerde rahat hissederse, orayı evi gibi benimserse, oradaki kişilerle muhabbet eder canlar. Misal yeni gelen user veya admin arkadaşlarımız var. Şimdi, biz ev sahibiyiz ama onlar da aileden kişiler oldu. Yeni gelin, yeni damat gibi düşünün. Sonuçta apaiilemizin bir parçası onlar. Biz de SohbetBaslar ailesi onları bizden saymakla, aramıza çekmekle mükellefiz. Aynı rahatlıkla aramızda bulunup chat yapabildikleri zaman, biz onları, onlar bizi kabullendi demektir. O halde, ne mi yapmalıyız? Hal hatır sormalı, kişiliklerini, karakterlerini öğrenmeli ve ona göre onlarla iletişim kurmalıyız. Aile içi iletişimin önemini zannedersem herkes çok iyi bilir. Bu sebeple de sorumluluğumuzu almalı, insanların SohbetBaslar’da rahat etmelerini sağlamalıyız.

Evin Sohbet Siteleri

SohbetBaslar.Net gibi chat siteleri içinde aile ortamı kurmanın zorluğunu herkes bilir. Lakin bir kez kurulursa, orada edilen sohbetlere, muhabbetlere doyum olmayacağını da. Bu yüzden yeni gelen insanlara misafir gibi değil de, bizden gibi hareket ediyoruz SohbetBaslar’da. Gelen bayanlara bayanlar hemen gülüm, canım diyor. Samimiyetsizlikten değil, samimiyettendir bu aslında. Beylere de can, reis, başka gibi hitap ediyoruz. Bu sayede onlar da kendilerinin kabullenildiğini hissediyor. Bu arada yukarıda bahsettiğim gibi, insanların kişilikleri ve karakterlerini öğrenip, ona göre muhatap olmalıyız. Bu şekilde hareket edersek, hem insanların önemsediği şeyleri öğreniriz, hem de onları hiç kırmadan. Kırılgan varlıklarız sonuçta, lakin herkesin kırılacağı, darılacağı şeyler farklıdır. Bazı insanlar her tür makara, laga luga, lakırtı sohbete gelir. Bazıları ise daha ciddi sohbetleri sever, itibarının korunmasını ister. Bundan dolayı bilmemiz gerekir onların nasıl insanlar olduklarını diyoruz biz de SohbetBaslar ekibi olarak.

Evin Chat Odaları

İnsanların damarlarına basmadan, sohbet odaları içinde keyifli sohbet edebilmeleri için SohbetBaslar.Net’i kurduk. İstedik ki, herkes bir başka arkadaşını çağırırken ‘Burada tam bir aile ortamı var, öylesine sıcak bir sohbet ortamı desin. Bura da senin evin sohbet edebileceğin bir yer” desin. Siz de buna ok diyorsanız, siz de buyurun gelin. Tabii ki hala gelmediyseniz. Bizim evin kapısı herkese açık. Bir sonraki makalede görüşmek dileğiyle, şimdilik Allah’a emanet olun canım sanal ailem.

Vuslat Vera

www.sohbetbaslar.net

Etiketler

Sende Paylaş:  Facebook    Tweet    Pinterest    Google+    Whatsapp  

Yorumlar (6 Yorum)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?



Arkadaşlık Siteleri

Arkadaşlık siteleri günümüzde binlerce insan tarafından ziyaret edilmektedir. Boş zamanlarını daha eğlenceli geçirmek isteyen insanların bir araya gelerek arkadaşlıklar kurduğu ortama siz de davetlisiniz. Hepinizi bekleriz!

Sosyal Medya

Sizde hemen takip edin!

© Copyright 2023 - Tüm hakları saklıdır. SohbetBaslar.Net (SadeceSen & Vera)

Referans Siteler: Sohbet Muhabbet