Eski Chat Siteleri - Sohbetbaslar.net - Chat Sohbet Muhabbet

Eski Chat Siteleri

Eski Chat Siteleri

Musty Azad     20-03-24     Genel     Eski Chat Siteleri     204 Defa Okundu

Eski Chat Siteleri

Ayh, bıktım artık SohbetBaslar’ın eski chat siteleri aramaları ve makalelerinden dediğinizi duyuyorum. Merak etmeyin, laf aramızda, ben de bıktım. Lakin insanlar çok tuhaf varlıklar. Giriyorlar Google’a ve yeni sohbet siteleri yerine eskileri arıyorlar. Muhtemelen kendilerine tanıdık bir ortam bulmaya çalıştıklarından. Hoş, açık söylemek gerekirse, ben de nostaljiyi severim aslında. Lakin, ne ben bıraktıklarımı aynı yerinde dururken buluyorum, ne de başkaları beni bıraktıkları yerde buluyor.

İnsanoğluyuz canlar, değişiyoruz sürekli. Daha ana rahmine düşer düşmez başlıyoruz üstelik değişmeye. Değiştikçe gelişiyoruz, geliştikçe de var oluyoruz. Hatta doğduktan sonra, ölene kadar sürüyor bu değişiklikler. Hangimiz doğduğumuz kadar masum ve temiziz ki? Hepimize bir yerlerden bir çirkef bulaştı, bir yerlerden bir günaha girdik.

Yaş otuz beşi geçince Cahit Sıtkı Tarancı’nın deyişiyle yolun yarısını aştık diye başlıyoruz kendimize çeki düzen vermeye. Sanki ne işe yarayacaksa? Neyse, biz yine ümitvar olalım, Allah büyüktür canlar. Hem zaten atalarımız ne der sohbet muhabbet ederken? Kırkından sonra azanı teneşir paklar. Allah muhafaza..

Eski Chat Siteleri & Sohbet Odaları

Eee, geldik eski chat sitelerinden ta nerelere değil mi? Hey gidi günler dedirtiyor bize de sanal alem. Hele ki eski sohbet odaları aklıma geldikçe ‘Ah gençliğim’ diyorum kendi kendime. O zamanlar ne saf, ne temiz, ne samimi sohbetler edilirdi sohbet odaları içerisinde. Art niyetli insanlar pek bulunmazdı. Tıpkı SohbetBaslar’daki gibi, kiminle tanışsak dost, ahbap olurduk. Reelde buluştuğumuz, arkadaş, hatta dost olduklarım vardı benim.

Sanalda tanıştığım halde beni ailesine kabul ettiren bir bacım vardı misal. Kınasında ve düğününde bekar olmama rağmen “Sağdıcım ol abla” diye tutturduydu. Zar zor ikna ettiydim düğününe bir evli çifti sağdıç yapmasına. Safım benim, tamam bana güveniyorsun da ben ne bileyim adetleri, gelenekleri, görenekleri? Düğün günü ne zaman abdest alınır, ne zaman namaz kılınır bilmem ki ben. Allah’tan resim çekimlerine falan gitmeyi kabul ettim de, kızcağız orada bari rahat hareket etti.

Eski Chat Siteleri

Eski Chat Odaları

Eee, ne diyorduk? Eski chat siteleri, eski chat odaları falan değil mi? Valla konudan bıktım dedim de, konuşa konuşa hiç aklıma gelmeyecek konulara değindik. İşte chat sohbet etmek de böyle bir şey canlar. Ben nasıl sizinle sohbet muhabbet eder gibi yazıyorum? Siz de böyle yazacaksınız SohbetBaslar’a girince. Ben ve diğer arkadaşlarım da sizinle böyle candan, içten muhabbet edeceğiz. Bu kadar yani.

Ayrıca SohbetBaşlar sitemize giriş yapmak da çok kolay. Alın anasayfaya girince bir nick, başka bir deyişle takma isim, tıklayın sohbet girişi butonuna. Bu kadar basit. O halde, haydi, hemen aramıza gelin, başlayın bizimle chat muhabbet etmeye. Bekliyoruz!

Vuslat Vera

www.sohbetbaslar.net

Etiketler

Sende Paylaş:  Facebook    Tweet    Pinterest    Google+    Whatsapp  

Yorumlar (1 Yorum)

    Eski sohbetler gibisi yok nerde o Sohbet siteleri diyorsanız tamda yerindesiniz eski Chatlerin dostluklarida arkadaşlıkları da bir başka konuşacak anlatacak değer ve emeğe saygı bilen yer yönetim olarak güzel ekip eski sohbet siteleri arıyoruz diyorsanız buradayız bekliyoruz
    Emeğinize sağlık

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?



Arkadaşlık Siteleri

Arkadaşlık siteleri günümüzde binlerce insan tarafından ziyaret edilmektedir. Boş zamanlarını daha eğlenceli geçirmek isteyen insanların bir araya gelerek arkadaşlıklar kurduğu ortama siz de davetlisiniz. Hepinizi bekleriz!

Sosyal Medya

Sizde hemen takip edin!

© Copyright 2023 - Tüm hakları saklıdır. SohbetBaslar.Net (SadeceSen & Vera)

Referans Siteler: Sohbet Muhabbet