DuyguYeri Sohbet - Sohbetbaslar.Net - Chat Sohbet Siteleri

DuyguYeri Sohbet

DuyguYeri Sohbet

Musty Azad     23-03-24     Genel     DuyguYeri Sohbet     223 Defa Okundu

DuyguYeri Sohbet

Sohbet Baslar bir duyguyeri sohbet sitesi olarak karşınızda. Neden mi? Duygu dolu bir yer olduğumuz için desem? Ya arkadaşlar, biz Türkler duygusal insanlarız sonuçta. Sokakta ağlayan bir çocuk görsek, gider başını okşarız hemen, bir ihtiyacı var mı diye sorarız. Kucağında bebesiyle dileneni asla boş geçemeyiz, soğukta kalıyor gariplerim diye. Veyahut yaşlı bir teyze veya dede görsek mendil satan, ihtiyacımız olmasa bile birkaç paket alırız. Arabaya koyarız, cebimize, çantamızın her köşesine. Olmadı bir lokantada lavabo başına bırakırız dolu, kapalı paketi ama yine de alırız.

Sohbet siteleri içerisindeki diğer arkadaşlar da öyle, eminim. Ayşecik ‘Amca, size baba diyebilir miyim?’ diye sorsa bir Yeşilçam filminde, gözyaşı döken bir babanın kızıyım ben. Benimle oturur hüngür hüngür ağlar garibim, hala. Hatta dedemi kaybettikten sonra daha da duygusallaştı benim babam. Annem de sağolsun, kandil, bayram dinlemez, Hollandalı komşulara börek, çörek, poğaça dağıtır, kokusu gitti kızım, kul hakkıdır diye. İşte sen de, ben de böyle insanların evlatlarıyız a canım.

DuyguYeri Sohbet Odaları

Sohbet Odaları içerisinde de farklı olduğunu da aynen bu sebeple zannetmiyorum. Buradaki kullanıcılar da böyle duygu dolu insanların evlatları. E o halde, sitemiz duyguyeri sohbet makalesine tam da uygun bir yer değil mi sizce? UkalaFM dinlerken İbrahim Erkal ‘Bir sana yandım ben, bir sana vefasız’ diyor. Aynı zamanda benim gözyaşlarım pıtır pıtır önüme dökülüyor. Ayrıca tam da bu makaleyi yazarken hem de.

SohbetBaşlar da Ramazan’da ayrı bir duygu yüklü mübarek ay canlar. 12 gün oldu başlayalı. Makale yayınlandığında 13. gününün sahurunu bekliyor olacağız. Arkadaşlarımızla sahura kadar chat sohbet muhabbet ediyoruz sohbet odalarımız içerisinde. Bunların isimleri de bu arada #Sohbet #Chat #AsK ve #Sevgi odaları. Hiç duygusal değil, dimi? 😊

DuyguYeri Sohbet

Duyguyeri, Duygusohbet, SohbetYeri, SohbetinYeri, MuhabbetYeri, ChatYeri, BizimMekan, SizinMekan, SohbetMekanı Chat Siteleri

Siz de bizim gibi duyguyeri sohbet muhabbet etmek isterseniz, bekleriz canlar. Dediğim gibi, sahura kadar buradayız biz. Ayrıca yönetici ekibimiz de burada. Bayanlar, beyler, hatunlar, herifler, kadınlar, adamlar, kızlar, erkekler, hepsi burada sohbet ediyor. Siz de gelin, bizimle sohbet chat keyfi nedir, deneyimleyin deriz. Haydi, o halde, daha neyi bekliyorsunuz?

Vuslat Vera

www.sohbetbaslar.net

 

Etiketler

Sende Paylaş:  Facebook    Tweet    Pinterest    Google+    Whatsapp  

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?



Arkadaşlık Siteleri

Arkadaşlık siteleri günümüzde binlerce insan tarafından ziyaret edilmektedir. Boş zamanlarını daha eğlenceli geçirmek isteyen insanların bir araya gelerek arkadaşlıklar kurduğu ortama siz de davetlisiniz. Hepinizi bekleriz!

Sosyal Medya

Sizde hemen takip edin!

© Copyright 2023 - Tüm hakları saklıdır. SohbetBaslar.Net (SadeceSen & Vera)

Referans Siteler: Sohbet Muhabbet