Yazılı Sohbet Siteleri - SohbetBaslar - Chat Sohbet Odaları

Yazılı Sohbet Siteleri

Yazılı Sohbet Siteleri

Musty Azad     26-03-24     Genel     Yazılı Sohbet Siteleri     270 Defa Okundu

Yazılı Sohbet Siteleri

Yazılı sohbet siteleri arasında bulunan SohbetBaslar.Net’in yeni makalesine hoş geldiniz canlar. Bugün neden sesli veya görüntülü sohbet değil de, yazılı sohbet üzerine bir yazı olduğunu biraz anlatayım size. Genelde chat sitelerinde takılan insanlar, kendilerine reel hayatın dışında bir yer arıyorlar. Bu ortamlarda kendilerini rahatça ifade ediyor, anonim sohbet etmenin keyfini yaşıyorlar. Çünkü etraflarından, yani reel hayatlarından kimsenin olmadığı yerlerde onları yargılayan kimse olmuyor. Üstelik bazen yabancılarla dertleşmek veya arkadaş olmak bu kişilere daha iyi geliyor.

Lakin sesli veya görüntülü sohbet ortamlarda bu kadar rahat edemiyorlar. Zira oralarda her an seslerinden veya kameradaki görüntülerinden birileri tarafından tanınma olasılığı oluyor. Bundan dolayı da insanlar tedirgin oluyor sesli veya görüntülü sohbet etmekten. Bu sebeple de SohbetBaşlar gibi sadece yazılı olan sitelerde bulunmayı tercih ediyorlar. Biz de İRC sohbet sitesi olarak onlara bu olanağı sunmaya devam ediyoruz.

Yazılı Sohbet Siteleri ve Sohbet Odaları

Yazılı Sohbet Siteleri içerisinde bulunan çeşitli sohbet odaları var. SohbetBaslar’da bunlar #Sohbet, #Sevgi, #Ask, #Chat odaları. Bu odalarda arkadaşlarımız chat yapıyor, kendi aralarında sohbetin dibine vuruyor. Siz de buyurun dilediğiniz odada chat arkadaşlarınızla sohbet muhabbet edin. Bir de ayrıyeten #UkalaFM odası var. Bu odada genellikle UkalaFM dinleyicileri şarkı sözleri paylaşıyor.

SohbetBaslar.net’in radyosu UkalaFM Canlı Radyo. Bu radyoda mobilden veya pc, başka bir deyişle bilgisayardan kullanıcılarımız yayın alıyor. DJ’lerimiz kendi sevdikleri sanatçıların şarkılarını veya dinleyicilerin isteklerini paylaşıp dinlemenizi sağlıyor. Siz de bizimle chat yaparken sevdiğiniz parçaları arkadaşlarınız veya kendiniz için isteyin. Bu sayede biz de sizin sevdiğiniz sanatçıları ve belki de hiç bilinmeyen parçalarını dinleyelim.

Yazılı Sohbet Siteleri

Yazılı Chat Siteleri

Canlar, dediğimiz gibi, SohbetBaşlar’da dilediğiniz chat odaları içerisinde siz de sohbet edin. Üstelik kimse sizin kimliğinizi bilmeden, anonim şekilde. Burada arkadaşlarımızla tanışın, siz de arkadaş veya dost olun. Hem belki karşı cinsten biriyle tanışıp de aşkı bulacaksınız burada, kim bilir? Bu sebeple sizi buraya davet ediyoruz biz de. Cep telefonunuzdan, tablet veya bilgisayarınızdan ücretsiz bir şekilde chat yapmanız için vakit kaybetmeyin. Biz sizi bekliyoruz. Peki ya siz neyi bekliyorsunuz? Haydi, o halde, acele edin 😉

Vuslat Vera

www.sohbetbaslar.net

Etiketler

Sende Paylaş:  Facebook    Tweet    Pinterest    Google+    Whatsapp  

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?



Arkadaşlık Siteleri

Arkadaşlık siteleri günümüzde binlerce insan tarafından ziyaret edilmektedir. Boş zamanlarını daha eğlenceli geçirmek isteyen insanların bir araya gelerek arkadaşlıklar kurduğu ortama siz de davetlisiniz. Hepinizi bekleriz!

Sosyal Medya

Sizde hemen takip edin!

© Copyright 2023 - Tüm hakları saklıdır. SohbetBaslar.Net (SadeceSen & Vera)

Referans Siteler: Sohbet Muhabbet